552 Napos META Butterfly - 249% Profit

Jelen cikkemben egy ritka hosszú lejáratú (552 napos) Call Butterfly pozimat szeretném bemutatni a META-ra.

Mielőtt megnéznéd az alábbi pozíciómenedzsment videót, amit az OMK tagok részére publikáltam 2023 decemberében, fontos tisztázni, hogy mi is az a Call Butterfly és miért lehet ideális hosszútávú elképzelés lekereskedésére.

Mi az a Call Butterfly?

A Call Butterfly egy három lábú opciós stratégia, amelynek során veszek egy Call opciót közelebb a piachoz, felette eladok 2x annyi Call opciót, majd ismét még feljebb veszek egyet, hogy az eladott opciókat fedezzem. Ez tulajdonképpen egy Bull Call Spread és egy Bear Call Spread egymással szembe állítva.

Általában a Butterfly ügyleteket rövidebb távon szokták alkalmazni, de én szeretek vele hosszabb távú elképzelést is lekereskedni, mert:

  • sokkal olcsóbb, mint a részvényt tartani, kevesebb tőkét köt le
  • nem kell stop megbízás a kockázatok kezelésére,
  • kreatíven görgethető, átalakítható stratégia,
  • a távoli lejárat miatt az időértékvesztesége minimális,
  • a hozama lehet sokkal magasabb is, mint a részvény buy and hold.

META Call Butterfly video

Az alábbi videó csak egy a több, mint 600 pozíciómenedzsment videóból, ami elérhető az OMK tagok számára és a Guruképző részét is képezik.

Ez a pozíció a kezdeti debit-re vetítve 249% profitot generált. A videóban majd látni fogod, hogy több, mint fél évig ellenem ment a pozíció és még így is sikerült profitban zárni.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2024-08-31



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.