278% profit két év alatt -> 60 milliós számla!

278% profit két év alatt -> 60 milliós számla!

János 2015 nyarán járt nálam oktatáson és év végén kezdett élesben opciókkal iránymentesen kereskedni. Azóta 278% profitot ért el és nem is akármilyen összegekkel...

Tisztán emlékszem Jánosra, nagyon nyitott, fókuszált és szimpatikus volt. Látszott rajta, hogy azért jött el a képzésemre, mert komolyan gondolja a kereskedést és meg is fog tenni mindent annak érdekében, hogy sikerre vigye életének ezen területét.

János előélete

Jánosról azt érdemes tudni, hogy 38 éves és multiban magas fizetésért dolgozik. Nem volt soha opciós tapasztalata, de már kereskedett előtte részvényekkel és devizákkal is. Végzettségét tekintve informatikus, ahogy én is az vagyok.

Elképesztő eredmények

2015 decemberében kezdte a kereskedést $10.000-el. Hónapokon keresztül tesztelte a stratégiát ezzel a "kis" összeggel éles számlán. Majd 2016 nyarán közel $80.000-et ráutalt a számlára és elkezdte "nagyban" művelni ezt a stratégiát.

Emlékszem, hogy néhány alkalommal felhívott engem, amikor ezzel az összeggel belefutott nagyobb pofonokba és szüksége volt egy kis támogatásra és stratégiai tanácsadásra. Egy alkalommal el is jött hozzám személyes Coaching-ra, ahol átbeszéltük a felmerült kérdéseit, aggodalmait, ahol ismét erőre kapott és ment tovább a kitűzött úton.

Íme a hozamgörbék

Két hozamgörbét osztott meg velem. Az első a kezdetektől a mai napig szól (2017.11.17), a második kép pedig 2017 YTD, azaz 2017.01.01 - 11.17 közti időszakot fedi le. (nagyításhoz klikk a képre)

 

Szépen látszik az ábrán, hogy 2016 nyarán rakta rá a nagyobb összeget és ott volt egy nehezebb időszak, amikor sorozatosan több veszteséget szenvedett el. Tudjuk jól, hogy veszteség nélkül nincs profit.

Kimagasló teljesítmény közel két év alatt a 278.5% hozam. A végeredmény egy $228.992 összegű számla, ami mai árfolyamon 60.540.904 HUF. Nem rossz:)

Főleg azért kimagasló az eredmény, mert ezt nem egy 10 ezres számlán hozta össze, hanem egy jóval nagyobb összeggel. Nagyobb számlán sokkal erősebben bekapcsol a pszichológia, ami megnehezíti a kezdők életét, de János ezt is nagyon jól kezelte a személyes Coaching-unkat követően.

Ezen az ábrán pedig a 2017 YTD időszak látszik, amiben 118.07%-ot hozamot ért el.

János opciós stratégiája

Már az oktatás elején tudta, hogy őt az iránymentes kereskedés fogja érdekelni és nem fog semmi mással foglalkozni. Miután elvégezte a képzést, demón gyakorolta a stratégiát és néhány hónap után vágott bele az éles piacba. Nagyon fegyelmezett ember, nem kalandozik el a különféle stratégiákba, nem kereskedik irányt, mert tudja, hogy ott nagyon alacsony a valószínűsége.

Kitartóan és sikeresen alkalmazza azt a stratégiát, amit átadtam neki az oktatásokon. Magán a keretrendszeren nem változtatott, azonban néhány apróbb részletét testre szabta a stratégiának. Ezeket a személyes Coaching során finomítottuk.

János 2.3x annyit profitált havonta, mint a multis fizetése...

Nemrég beszélgettem vele telefonon és említette, hogy hamarosan elgondolkodik a multiban való felmondáson annak ellenére, hogy 1 millió nettós fizetése van jelenleg.

Az idei trading eredménye $124.465, ami mai árfolyamon 32.884.897 HUF. Ebből be kell fizetnie 15% adót, így marad 27.952.162 HUF-ja. Ha ezt elosztja 12 hónapra, akkor a havi nettó fizetése 2.329.346 HUF volt. A helyében én is elgondolkodnék a felmondáson... főleg, hogy ezzel a stratégiával nem kell napi szinten több órát foglalkoznia.

Büszke vagyok Jánosra!

Két okból vagyok nagyon büszke Jánosra. Az egyik, hogy 2 éve kitartóan és fegyelmezetten ugyanazt a stratégiát kereskedi, a másik, hogy ekkora összeggel is képes volt elérni ezt a kimagasló eredményt úgy, hogy előtte zéró opciós tapasztalata volt!

Ha ő meg tudta csinálni, Te is képes lehetsz rá...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 89%

Tags: profitgörbe, siker,

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2017-11-23



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.