Thinkorswim Demo - Schwab Guest Pass

Köztudott, hogy a Schwab felvásárolta a TD Ameritrade-t, akié korábban a Thinkorswim platform volt. A migrációs folyamat nem hagyta érintetlenül a TOS demo regisztrációs folyamatot se.

Korábban itt írtam a korlátlan TOS demo lehetőségéről, de ez már nem működik, most helyette a Schwab féle Guest Pass van.

Schwab Guest Pass

A migrációs folyamat részeként úgy tűnik, hogy a papermoney-t átnevezték és Schwab Guest Pass lett a neve, ami egy 30 napos ingyenes tesztet biztosít.

A papermoney-nak innentől azt a TOS változatot hívják, ahol már az illetőnek van éles számlája de gyakorolni akar. Mivel magyarként még mindig nem tudunk Schwab számlát nyitni, így ez a lehetőség elveszett. Nekünk marad a Guest Pass, ami 30 napig legalább használható és 30 naponta új email címmel ismét lehet regisztrálni. A platform beállítások nem vesznek el, nem kell mindent újra beállítani.

Regisztrációs folyamat

Nézzük akkor a folyamatot lépésekre bontva.

1. Itt kezdeményezheted a regisztrációt a "Sign up for a Guest Pass" gomb megnyomásával. Ha ez a link nem működik, akkor próbáld ezt.

2. Alábbiakban létre kell hozni egy fiókot a név és email cím megadásával.

3. Ezt követően kapsz egy biztonsági kódot a megadott email címre, amit az alábbiakban kell beírni.

4. Ezt követően megadod a jelszót és a biztonsági kérdést.

5. Ezennel a regisztrációs folyamat véget ért, töltheted le a szoftvert innen.

6. Telepítés során válaszd ki az alábbiakban látható opciót.

7. Telepítést követően be tudsz lépni a fentiekben regisztrált email címmel és jelszóval.

Mi történik ha letelt a 30 nap?

30 nap után egy új email címmel tudsz ismét regisztrálni. A platform beállításai nem vesznek el.

Íme egy trükk, amivel nem kell mindig új email címet létrehozni a regisztrációhoz. A belső fórumon írta az egyik tag.

"Egy bevált módszer, hogy ne legyen sok emailcímre szükségetek:

A gmail.com-os email címeteket lehet úgy használni, hogy az előtagban mindig máshová betesztek egy pontot. Ugyanúgy megkapod a leveleket rá a pont nélküli emailcímedre is. De regisztrációkor ezek az emailcímek különbözőnek számítanak. Tehát egy 12 betűből álló gmailes emailcím elég lesz neked 1 évre. tesztemail@gmail.com t.esztemail@gmail.com te.sztemail@gmail.com, stb. Különböző a TOS regisztrációkor de a gmail nem különbözteti meg. Bármelyikre küldesz emailt, mind megkapod."

Egy másik tipp: a tesztprofil+ibkr@gmail.com is a tesztprofil@gmail.com-ra érkezik meg.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 100%



Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Add meg, milyen email címre küldhetek neked 15 ingyenes leckét az opciózásról:





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető tájékoztatók megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2023-12-13



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.