Lassú víz partot mos...

trading siker

Gyors siker, sok pénz, hatalom, becsvágy, türelmetlenség... - a média ezt ülteti el a fejedben. De ha körbenézel akár a természetben, akár az üzleti életben a nagy dolgok lassan jönnek létre...

Grand Canyon

Vonzó lenne azt gondolni, hogy a Grand Canyon egy hirtelen földrengés által alakult olyan csodálatosra, mint amilyen.

De tudjuk, hogy a mai látható formáit a víz, a szél, az erózió alakította ilyenre.

A türelmetlen szemlélő semmit sem látott volna belőle, mikor elkezdett kialakulni. Idő kellett hozzá. Idő.

Gyerek és a virág

A gyereket soha senki nem sürgeti, hogy tanuljon meg járni. Hagyják fejlődni és a természet elvégzi a dolgát. Ha megvágod magad, a seb gyógyulását sem sürgeted, az idő megoldja. Ha elültetsz egy virágot, nem állsz ott felette türelmetlenkedve, hogy mikor hajt már ki, a természet és az idő majd gondoskodik erről. Az idő.

Világhírű márkák

Se a Facebook, se a Google nem lett világhírű "overnight". Kitartóan dolgoztak egy cél érdekében. Nagyon sok kudarcuk volt, sokszor álltak fel és kezdték újra. A sikerhez idő kellett. Idő.

Trading

Nem leszel egyik hétről a másikra sikeres kereskedő. A gyerek sem áll fel elsőre, a sebed sem gyógyul be aznap, a virág sem bújik ki azonnal, a világklasszis cégeknek is idő kellett a felemelkedéshez.

Jut eszembe nagy cégek, biztos ismerős az Angry Birds neve. Ha jól emlékszem a sztorira, a cégnek ez a játéka a 42-ik. Volt előtte 41 sikertelen próbálkozásuk. A 42.-ik meghozta a kasszasikert.

Hány olyan kereskedőt ismersz, aki 41 stratégiát kipróbált sikertelenül és még mindig nem adta fel? Én keveset. Mert a média a türelmetlenségre tanít. A gyors sikert és a sok pénzt hajtja mindenki.

Stop.

Mélyedj el abban amit csinálsz és válj mesterévé. Más út nem létezik. Adj magadnak időt és teret a fejlődéshez.

Kudarcod lesz

De nem te leszel a kudarc. Ez egy óriási különbség. Át fogsz élni kudarcokat, de nem te leszel a kudarc. Ha el tudod választani a megélt eseményt attól, akinek tartod magad, akkor lerázod magadról és mész tovább. Ha ultra egoval rendelkezel, akkor elkezdesz azonosulni és te magad válsz kudarccá, ekkor a bukás elkerülhetetlen.

Tisztában vagyok vele, hogy ezt könnyebb mondani, mint megcsinálni. De szeretném, ha ezt folyamatosan a fejedben tartanád: a tapasztalat eredménye nem te vagy! Te az vagy, aki megélte az eseményt és tovább lépett. Ha ezt magadévá tudod tenni, akkor a sikeredtől csak egy dolog választ el: az idő!

Minél előbb fogadod el, hogy érnek majd kudarcok, annál előbb leszel képes nekilátni!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Total 98%

Ne maradj le a folytatásról!





Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy az Adatkezelő az email címemet a hírlevél rendszeres időközönként történő megküldése céljából kezelje.


Publikálás dátuma: 2016-09-22 00:18:04



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az email címemet az általam megrendelt ingyenes termék és az ahhoz tartozó utánkövető levelek megküldése céljából kezelje.